ABQ fiók törlése

Ezen az oldalon az ABQ szinkronfiókod és minden szerveren tárolt szinkronadatod törölhető, akkor is, ha az alkalmazás már nincs telepítve. A megerősítéshez újra be kell jelentkezned.